Duo Cake

Duo Cake op basis van Credi CR Cake Vanilla RSPO-SG, Credi Compound Citroen Limoen en Credi Compound Mango Passie.

Ingrediëntenlijst

Citroen-limoen beslag:

Vulling 1

  • 1000 g - 20% Papaja stukjes

Mango-passie beslag:

Vulling 2:

  • 1000 g - 20% Papaja stukjes

Decoratie voor bakken:

  • Roomboterkruimels
  • Gemalen kokos

Afwerking:

  • Bloemsuiker (Poedersuiker)

Recept werkwijze

  • Maak citroen-limoen beslag:
    Meng alle grondstoffen tot een glad en soepel beslag.
    Ca. 2 minuten in de 1e versnelling en vervolgens ca. 3 minuten in de 2e versnelling.
    Meng vervolgens vulling 1 door het beslag.
  • Maak mango-passie beslag:
    Meng alle grondstoffen tot een glad en soepel beslag.
    Ca. 2 minuten in de 1e versnelling en vervolgens ca. 3 minuten in de 2e versnelling.
    Meng vervolgens vulling 2 door het beslag.
  • Weeg ca. 580 gram totaalgewicht in donut bakvorm.
    Ca. 290 gram citroen-limoen beslag en ca. 290 gram mango-passie beslag.
    Schep beide beslagen om en om in de vorm met behulp van een ijsschep.
  • Decoreer voor het bakken naar eigen inzicht met roomboterkruimels en gemalen kokos.
  • Bakken ca. 45-50 minuten op 170°C.
  • Na voldoende afkoelen de cakes bestuiven met bloemsuiker (poedersuiker).

Extra informatie en tips:

Cakebeslag van Credi CR Cake Vanilla RSPO-SG is ontwikkeld om verschillende vullingen te kunnen dragen en is ook prima geschikt voor muffins en/of plaatcake.

Deze cake is speciaal ontwikkeld op oliebasis. In dit recept is raapolie gebruikt. Het gebruik van margarine of (room)boter voor dit recept raden wij af.

Delen