Donker Meergranen Sierbrood
Bekijk het recept voor Donker Meergranen Sierbrood
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 6500 g - 65% Bloem
- 3500 g - 35% Basic donker meergranen 35%
- 600 g - 6% Gist
- 300g g - 3% Sonplus Krokant Extra
- 5500 g - 55% Water ong.
Decoratie
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
- Deegtemperatuur: ong. 26℃
- Afwegen: Deegstukken afwegen naar wens
- Bolrijs: ong. 15 minuten
- Modelleer de deegstukken naar wens. Leg de deegstukken op bakplaten of tapijten. Eventueel decoreren met graanvlokken
- Narijs: ong. 60 minuten op 30℃ en 80% vocht
- Bakken: ong. 18-20 minuten op 240℃ met veel stoom