Donker Meergranen Pistolets (VITASON DONKER MEERGRANEN, PROSON KROKANT MALT)
Bekijk het recept voor Donker Meergranen Pistolets (VITASON DONKER MEERGRANEN, PROSON KROKANT MALT)
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 5000 g - 50% Bloem
- 5000 g - 50% Vitason Donker meergranen
- 400 g - 4% Gist
- 300 g - 3% Proson Krokant Malt
- 170 g - 1.7% Zout
- 5600 g - 56% Water ong.
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een soepel en goed afgekneed deeg
- Deegtemperatuur: ong. 27℃
- Afwegen: ong. 1800 gram voor 30 stuks
- Bolrijs: ong. 25 minuten, daarna verdelen/opbollen
- Decoreren: Deegstukken bevochtigen en decoreren met een zadenmengeling
- Narijs: ong. 60 minuten
- Bakken: ong. 20 minuten op 240℃ met stoom