Donker Meergranen Pistolets (BASIC DONKER MEERGRANEN, SONPLUS KROKANT SUPER)

Bekijk het recept voor Donker Meergranen Pistolets (BASIC DONKER MEERGRANEN, SONPLUS KROKANT SUPER)

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Recept werkwijze

  • Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
  • Deegtemperatuur: ong. 26℃
  • Afwegen: Deegstukken afwegen van 1600 gram
  • Bolrijs: ong. 15 minuten
  • Modelleren: Verdelen en opbollen. Leg de deegstukken op bakplaten of tapijten. Eventueel decoreren met graanvlokken
  • Narijs: ong. 60 minuten in de rijskast op 30℃ en 80% vocht
  • Bakken: ong. 18-20 minuten op 240℃ met veel stoom

Decoratieadvies

De deegbollen kunnen met verschillende graan- en/of zadenmixen afgewerkt worden

Variatiemogelijkheden

Indien gewenst de deegstukken insnijden

Delen