Donker Meergranen Pistolets (BASIC DONKER MEERGRANEN, SONPLUS KROKANT SUPER)
Bekijk het recept voor Donker Meergranen Pistolets (BASIC DONKER MEERGRANEN, SONPLUS KROKANT SUPER)
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 6500 g - 65% Bloem
- 3500 g - 35% BASIC DONKER MEERGRANEN (35%) MZ
- 600 g - 6% Gist
- 300 g - 3% SONPLUS KROKANT SUPER
- 5500 g - 55% Water ong.
Decoratie
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
- Deegtemperatuur: ong. 26℃
- Afwegen: Deegstukken afwegen van 1600 gram
- Bolrijs: ong. 15 minuten
- Modelleren: Verdelen en opbollen. Leg de deegstukken op bakplaten of tapijten. Eventueel decoreren met graanvlokken
- Narijs: ong. 60 minuten in de rijskast op 30℃ en 80% vocht
- Bakken: ong. 18-20 minuten op 240℃ met veel stoom