Donker Meergranen Casinobrood (Vitason Pro DM)
Bekijk het recept voor Vitason Pro DM Casinobrood
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 5000 g - 50% Volkorenmeel
- 5000 g - 50% VitaSon Pro DM
- 220 g - 2,2% Gist
- 5700 g - 57% Water
Decoratie
- 250 g - 2,5% Sesamzaad
- 250 g - 2,5% Lijnzaad
- 250 g - 2,5% Zonnebloempitten
Recept werkwijze
- Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
- Deegtemperatuur: ca. 26°C.
- Afwegen: deegstukken van ca. 900 gram en opbollen.
- Voorrijs: ca. 20 minuten.
- Opmaken als busbrood, decoreren met de zadenmix van sesamzaad, lijnzaad en zonnebloempitten en in casinoblikken leggen.
- Narijs: ca. 65 minuten.
- Vóór het bakken de deksels op de casinoblikken leggen.
- Bakken: ca. 35-40 minuten bij 225°C.