Donker Meergranen Busbrood (CREATIONS DARK MALT en PROSON BRUIN ROYAL)
Bekijk het recept voor Donker Meergranen Busbrood
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 5000 g - 50% Volkorenmeel
- 2500 g - 25% Bloem
- 2500 g - 25% Creations Dark Malt
- 170 g - 1,7% Zout
- 250 g - 2,5% Gist
- 300 g - 3% Proson Bruin Royal
- 5600 g - 56% Water
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg.
- Deegtemperatuur: ong. 27℃.
- Afwegen: ong. 895 gram.
- Bolrijs: Ong. 40 minuten.
- Modelleren: Opmaken als busbrood.
- Narijs: Ong. 70 minuten.
- Bakken: Ong. 40 minuten bij 240ºC, met iets stoom.