Donker Meergranen Baguette (BASIC DONKER MEERGRANEN, SONPLUS KROKANT SUPER)
Bekijk het recept voor Donker Meergranen Baguette (BASIC DONKER MEERGRANEN, SONPLUS KROKANT SUPER)
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 7000 g - 70% Bloem (eiwitrijk)
- 3000 g - 30% BASIC DONKER MEERGRANEN (35%) MZ
- 300 g - 3% Gist
- 300 g - 3% SONPLUS KROKANT SUPER
- 6000 g - 60% Water ong.
Decoratie
- 300 g - 3% Roggebloem
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg.
- Deegtemperatuur: ong. 26℃.
- Afwegen: ong. 350 gram.
- Bolrijs: ong. 30 minuten.
- Langsteken (ong. 40 cm) en op inschietapparaat leggen.
- Narijs: ong. 65 minuten.
- Decoreren: Bestrooien met roggebloem en voor het bakken insnijden.
- Bakken: Inschieten op 240℃, met iets stoom. Afbakken ong. 20 minuten bij 230℃. De laatste 5 minuten de schuif open.