Donker Meergranen Baguette (BASIC DONKER MEERGRANEN, SONPLUS KROKANT SUPER)

Bekijk het recept voor Donker Meergranen Baguette (BASIC DONKER MEERGRANEN, SONPLUS KROKANT SUPER)

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Decoratie

  • 300 g - 3% Roggebloem

Recept werkwijze

  • Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg.
  • Deegtemperatuur: ong. 26℃.
  • Afwegen: ong. 350 gram.
  • Bolrijs: ong. 30 minuten.
  • Langsteken (ong. 40 cm) en op inschietapparaat leggen.
  • Narijs: ong. 65 minuten.
  • Decoreren: Bestrooien met roggebloem en voor het bakken insnijden.
  • Bakken: Inschieten op 240℃, met iets stoom. Afbakken ong. 20 minuten bij 230℃. De laatste 5 minuten de schuif open.

Variatiemogelijkheden

Halfweg de narijs bestrooien met roggebloem en inknippen als korenhalm.

Delen