Croissants

Bekijk het recept voor Croissants

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Door toeren

  • 6950 g - 69.50% Boter/margarine

Recept werkwijze

  • Kneed alle grondstoffen af tot een net niet afgekneed deeg
  • Deegtemperatuur: ong. 20℃
  • Deegrust: ong. 10 minuten in koelkast of diepvries
  • Verwerken: Korstmargarine of boter invouwen. Twee halve Hollandse toeren of 3 halve Franse toeren. Tussen de toeren enige rust geven in de koelkast of vriezer
  • Modelleren: Uitrollen op ong. 2.5 mm. Snij driehoeken (18x20x20 cm). Vervolgens oprollen
  • Narijs: ong. 60 minuten bij 28℃
  • Bakken: ong. 20 minuten bij 225℃, met stoom

Extra informatie

Max. bewaartijd van het deeg is ca. 8 weken.

Delen