Creamy Muffins Vanille met stukjes witte chocolade

Bekijk het recept voor Creamy Muffins Vanille met stukjes witte chocolade

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 1000 g - 100% CREDI CR CAKE VANILLA RSPO-SG
  • 350 g - 35% Eieren
  • 300 g - 30% Olie
  • 225 g - 22.5% Water ong.

Vulling;

  • 300 g Witte chocolade drups

Recept werkwijze

  • Meng alle grondstoffen tot een glad en soepel beslag. Ong. 2 minuten in de eerste versnelling en vervolgens ong. 3 minuten in de tweede versnelling. Meng de witte chocoladedrups door het beslag tot een goede verdeling is ontstaan
  • Afwegen: ong. 90 gram, afhankelijk van de cup maat
  • Bakken: ong. 30-35 minuten bij 180℃

Extra informatie

Cakebeslag van Sonnique Cream Cake is ontwikkeld om verschillende vullingen te kunnen dragen

Delen