Creamy Muffins Vanilla with Fruit Filling
Bekijk het recept voor Creamy Muffins Vanilla with Fruit Filling
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 1000 g - 100% CREDI CR CAKE VANILLA RSPO-SG
- 350 g - 35% Eieren
- 300 g - 30% Olie
- 225 g - 22.5% Water ong.
Vulling
- 100 Bakvaste fruitvulling naar keuze
Recept werkwijze
- Meng alle grondstoffen tot een glad en soepel beslag. Ong. 2 minuten in de eerste versnelling en vervolgens ong. 3 minuten in de tweede versnelling
- Afwegen: Spuit een dop beslag in de muffincups, dusdanig dat de bodem bedekt is. Breng hierop de fruitvulling aan in het midden van de cup. Dek vervolgens de fruitvulling af met beslag. Totaal ong. 90 gram, afhankelijk van de cup maat
- Bakken: ong. 30-35 minuten bij 180℃