Bakker-Allard3-1024x640-1

Creamy Cake Two Tone

Bekijk het recept voor Creamy Cake Two Tone

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • Recept Vanilla
  • 2500 g - 100% CREDI CR CAKE VANILLA RSPO-SG
  • 875 g - 35% Eieren
  • 750 g - 30% Olie
  • 560 g - 22.5% Water ong.
  • Recept Chocolate
  • 2500 g - 100% CREDI CAKE CHOCO EXTRA DARK
  • 875 g - 35% Eieren
  • 750 g - 30% Olie
  • 560 g - 22.5% Water ong.

Recept werkwijze

  • Meng alle grondstoffen tot een glad en soepel beslag. Ong. 2 minuten in de 1e versnelling en vervolgens ong. 3 minuten in de 2e versnelling
  • Afwegen: ong. 225 gram beslag Vanilla + 225 gram beslag Chocolate naast elkaar inspuiten in één bakvorm (afhankelijk van de bakvorm)
  • Bakken: ong. 55-60 minuten bij 160℃

Extra informatie

Cakebeslag van CREDI CAKE CHOCO EXTRA DARK is ontwikkeld om verschillende vullingen te kunnen dragen

Delen