Creamy Cake Mosaic
Bekijk het recept voor Creamy Cake Mosaic
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- Recept Vanilla
- 2500 g - 100% CREDI CR CAKE VANILLA RSPO-SG
- 875 g - 35% Eieren
- 750 g - 30% Olie
- 560 g - 22.5% Water ong.
- Recept Chocolate
- 2500 g - 100% CREDI CAKE CHOCO EXTRA DARK
- 875 g - 35% Eieren
- 750 g - 30% Olie
- 560 g - 22.5% Water ong.
Recept werkwijze
- Meng alle grondstoffen tot een glad en soepel beslag. Ong. 2 minuten in de eerste versnelling en vervolgens ong. 3 minuten in de tweede versnelling
- Afwegen: ong. 110 gram beslag Vanilla + 110 gram beslag Chocolate naast elkaar inspuiten op de bodem van de bakvorm. Hier bovenop nogmaals ong. 115 gram beslag Vanilla + 115 gram beslag Chocolate naast elkaar inspuiten, nu echter de Chocolate bovenop de Vanilla en de Vanilla boven op de Chocolate. (Gewichten afhankelijk van de bakvorm)
- Bakken: ong. 55-60 minuten bij 160℃