Creamy Cake Chocolade met stukjes chocolade

Bekijk het recept voor Creamy Cake Chocolade met stukjes chocolade

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 5000 g - 100% CREDI CAKE CHOCO EXTRA DARK
  • 1750 g - 35% Eieren
  • 1500 g - 30% Olie
  • 1125 g - 22.5% Water ong.

Vulling;

  • 1500 g - 30% Chocolade drups

Recept werkwijze

  • Meng alle grondstoffen tot een glad en soepel beslag. Ong. 2 minuten in de 1e versnelling en vervolgens ong. 3 minuten in de 2e versnelling. Meng de chocolade drups(melk of puur) door het beslag tot een goede verdeling is ontstaan
  • Afwegen: ong. 500 gram (afhankelijk van de bakvorm)
  • Bakken: ong. 55-60 minuten bij 160℃

Extra informatie

Cakebeslag van Sonnique Cream Cake is ontwikkeld om verschillende vullingen te kunnen dragen

Delen