Creamy Bricks – Vanilla Strawberry Almond
Bekijk het recept voor Creamy Bricks - Vanilla Strawberry Almond
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 800 g - 100% CREDI CR CAKE VANILLA RSPO-SG
- 280 g - 35% Eieren
- 240 g - 30% Olie
- 180 g - 22.5% Water ong.
Crème Pâtissière
- 200 g CREDI CREME PATISSIERE AUTHENTIQUE
- 500 g Water
Vruchtenvulling
- 500 g Bakvaste fruitvulling aardbei ong.
Victoriabeslag
- 100 g Amandelschaafsel
- 200 g Suiker
Recept werkwijze
- Bovengenoemde receptuur is geschikt voor een aluminium bakvorm van 60 x 20 x 5 cm.
- Meng alle ingrediënten voor het cakebeslag tot een glad en soepel beslag. Ong. 2 minuten in de eerste versnelling en vervolgens ong. 3 minuten in de tweede versnelling. Smeer de bakvorm in en breng het cakebeslag in een gelijkmatige laag aan in de bakvorm.
- Maak de CREDI CREME PATISSIERE AUTHENTIQUE aan. Spuit banen of doppen op de cakemassa zodat een goede verdeling ontstaat
- Vulling: Breng vervolgens de aardbeienvulling aan binnen de aangebrachte verdeling
- Verdeel het amandelschaafsel over het gevulde bakblik. Doe dit vervolgens ook met suiker
- Bakken: ong. 55-60 minuten bij 180℃
- Afwerken: na afkoelen de plaatcake in gewenste grootte snijden en presenteren in caisses