Crackers

Bekijk het recept voor Crackers

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 5000 g - 50% Bloem
  • 5000 g - 50% VITASON LICHT MEERGRANEN (50%)
  • 300 g - 3% Gist
  • 2000 g - 20% Margarine
  • 4200 g - 42% Water ong.

Recept werkwijze

  • Draai van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
  • Deegtemperatuur: ong. 26 C
  • Afwegen: 1650 gram
  • Bolrijs: ong. 20 minuten
  • Deegstuk uitrollen op stand 2.5 van de uitrolmachine. Vervolgens deegstuk prikken en op gesmeerde bakplaat leggen. Snijden 6 x 12 centimeter
  • Narijs: ong. 20 minuten
  • Bakken: ong. 40 minuten bij 200 C. Na 20 minuten schuif open zetten

Delen