Ciabatta Mini (Rijsonderbreking)
Bekijk het recept voor Ciabatta Mini (Rijsonderbreking)
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 10000 g - 100% Bloem (eiwitrijk)
- 170 g - 1.7% Zout
- 170 g - 1,7% Gist
- 100 g - 1% PROSON KROKANT MALT RSPO-SG
- 100 g - 1% PROSON FREEZE RSPO-SG
- 100 g - 1% Olijfolie
- 7500 g - 75% Water ong.
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg. Laatste 20% water geleidelijk toevoegen en afkneden.
- Deegtemperatuur: ong. 26℃.
- Bulkrijs: ong. 90 minuten.
- Afwegen: ong. 1800 gram voor 30 stuks.
- Verdelen en NIET opbollen.
- Zo snel mogelijk na het vormen invriezen.
- Verwarmen
Via remrijskast: Het deeg de dag voor afbakken in de remrijskast zetten en hanteer het kleinbroodprogramma van de kast.
Via de nulkast: het deeg de dag voor het afbakken in de nulkast plaatsen. Deeg geleidelijk opwarmen. Let op uitdrogen. - Bakken: ong. 22 minuten bij 230℃ met stoom.