Ciabatta Mini (Rijsonderbreking)

Bekijk het recept voor Ciabatta Mini (Rijsonderbreking)

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Recept werkwijze

  • Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg. Laatste 20% water geleidelijk toevoegen en afkneden.
  • Deegtemperatuur: ong. 26℃.
  • Bulkrijs: ong. 90 minuten.
  • Afwegen: ong. 1800 gram voor 30 stuks.
  • Verdelen en NIET opbollen.
  • Zo snel mogelijk na het vormen invriezen.
  • Verwarmen
    Via remrijskast: Het deeg de dag voor afbakken in de remrijskast zetten en hanteer het kleinbroodprogramma van de kast.
    Via de nulkast: het deeg de dag voor het afbakken in de nulkast plaatsen. Deeg geleidelijk opwarmen. Let op uitdrogen.
  • Bakken: ong. 22 minuten bij 230℃ met stoom.

Delen