Chimichurri Breekbrood
Chimichurri Breekbrood op basis van VAMO Toppertje Mix en QS Croustillant
Stuks 4 20 x 60 cm.
Ingrediëntenlijst
Deeg:
- 2250 g – 75% Bloem
- 750 g – 25% VAMO TOPPERTJE MIX
- 120 g – 4% Gist
- 90 g – 3% QS CROUSTILLANT
- 45 g – 1,5% Zout
- 30 g – 1% Chimichurri kruiden
- 15 g – 0,5% Komijn
- 1800 g – 60% Water ca.
Oliemengsel (voldoende voor 4 bakken van 20 x 60 cm):
- 200 g – 6,7% Olie
- 20 g – 0,67% Chimichurri kruiden
Afwerking:
- 720 g – 24% Geroosterde Paprikastukjes
- 420 g – 14% Geraspte Oude Kaas
Recept werkwijze
- Kneed van alle ingrediënten een soepel en goed afgekneed deeg.
- Maak het oliemengsel aan. Meng de kruiden in de olie.
- Rol het deeg uit op ca. 1 cm dikte en snij stroken/stukjes.
- Doe de stroken/stukjes in de olie met Chimichurri kruiden.
- Verdeel ca. 1300 gram over een plaatcake bak van 20 x 60 cm. Herhaal dit 3 keer.
- Narijs ca. 70 minuten.
- Net voor het bakken, iedere plaatcake bak bestrooien met 180 g geroosterde paprika stukjes en 100 g geraspte oude kaas.
- Bakken ca. 25 minuten op 230°C.
- Na afkoelen snijden in gewenste stukken.