Bruinbrood (CREME ALL ROUND)

Bekijk het recept voor Bruinbrood

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 5000 g - 50% Bloem
  • 5000 g - 50% Volkorenmeel
  • 170 g - 1.7% Zout
  • 250 g - 2.5%% Gist
  • 200-300 g - 2-3% CREME ALL ROUND RSPO-SG
  • 5800 g - 58% Water ong.

Recept werkwijze

  • Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
  • Deegtemperatuur: ong. 27℃
  • Afwegen: ong. 910 gram
  • Bolrijs/Puntrijs: ong. 20 minuten
  • Opmaken als busbrood of het gewenste model
  • Narijs: ong. 70 minuten
  • Bakken: ong. 40-45 minuten bij 230℃ met stoom. Na 30 minuten de stoomsleutels openen

Delen