Bruin Busbrood (PROSON BRUIN PRESTIGE)

Bekijk het recept voor Bruin Busbrood (PROSON BRUIN PRESTIGE)

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 5000 g - 50% Bloem
  • 5000 g - 50% Volkorenmeel
  • 180 g - 1.8% Zout*
  • 200 g - 2% Gist
  • 300 g - 3% PROSON BRUIN PRESTIGE RSPO-SG
  • 5800 g - 58% Water ong.

Recept werkwijze

  • Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
  • Deegtemperatuur: ong. 27℃
  • Afwegen: ong. 910 gram
  • Bolrijs/Puntrijs: ong. 40 minuten en opmaken als busbrood
  • Narijs: ong. 70 minuten
  • Bakken: ong. 35-40 minuten bij 240℃

Extra informatie

PROSON BRUIN PRESTIGE RSPO-SG laat zich uitstekend combineren met PROSON WIT BOURGONDY RSPO-SG of PROSON WIT ROYAL RSPO-SG. Met verschillende receptverhoudingen (2:1 of 1:2) kunt u broodkenmerken zoals smaak en kruimkleur naar eigen inzicht sturen.

Delen