Skip to content
Select your country
Certificaten
Vacatures
Certificaten
Vacatures
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Search
Search
Search
Search
Home
»
Recepten
»
Brood Versiering
Brood Versiering
Bekijk het recept voor Brood Versiering
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
10000
g - 100%%
Bloem (eiwitrijk)
200
g - 2%%
Zout
25
g - 0.25%%
Gist
600
g - 6%
CREME / PATES LUX WIT RSPO-SG
600
g - 6%
SPRAY
4800
g - 48%%
Water ong.
Recept werkwijze
Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
Deegtemperatuur: ong. 27℃
Afwegen: ong. 910 gram
Bolrijs/Puntrijs: ong. 40 minuten en opmaken als busbrood
Narijs: ong. 70 minuten
Bakken: ong. 35-40 minuten bij 240℃
Afdrukken
Delen
Select your country
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Search
Search
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Certificaten
Vacatures
Certificaten
Vacatures