Brioche
De lekkerste brioches, met of zonder vulling, maakt u met SONNET BRIOCHEMIX 30% RSPO-SG. U kunt uw brioches in allerlei gewenste vormen bakken, als bolletjes, sterren, vlechten en meer!
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 7000 g - 70% Bloem
- 3000 g - 30% SONNET BRIOCHEMIX 30%
- 600 g - 6% Gist
- 1000 g - 10% Suiker
- 150 g - 1.5% Zout
- 2000 g - 20% Eieren
- 3000 g - 30% Water ong.
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg. Ong. 3 minuten in de eerste versnelling, daarna 8 minuten in de tweede versnelling
- Deegtemperatuur: ong. 26℃
- Deegrust: Laat de deegstukken even loskomen. Daarna verdelen, opbollen en de deegstukken op bakplaten of in brioche vormen leggen. Leg een klein stukje deeg bovenop de deegstukken in de brioche vormen.
- Narijs: In de rijskast op 30℃ en 80% vocht
- Afwerken: Deegstukken afspuiten met doreerei
- Bakken: ong. 8-10 minuten op 240-250℃ zonder stoom