Baguette met CREATIONS MEDITERRANEAN
Bekijk het recept voor Baguette met CREATIONS MEDITERRANEAN
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 8500 g - 85% Bloem
- 1500 g - 15% CREATIONS MEDITERRANEAN
- 200 g - 2% Gist
- 170 g - 1.7% Zout
- 300 g - 3% SONPLUS KROKANT SUPER
- 5800 g - 58% Water ong.
Recept werkwijze
- Maak van alle grondstoffen een glad en soepel deeg.
- Kuiprijs: 10 minuten laten rusten.
- Weeg deegstukken af van 350 g voor grote en 180 g voor kleine Geef 30 minuten puntrijs.
- Maak de baguettes op de gewenste lengte en leg op tapijt of in stokbroodnetjes.
- Narijs: ong. 70 minuten bij 28℃ en 75% vocht. Voor het inovenen insnijden.
- Bakken bij 230℃ ong. 25-27 minuten