Baguette en Petit Pain
Bekijk het recept voor Baguette en Petit Pain
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 10000 g - 100% Bloem (eiwitrijk)
- 170 g - 1.7% Zout
- 200 g - 2% Gist
- 300 g - 3% SONPLUS KROKANT SUPER
- 5800 g - 58% Water ong.
Recept werkwijze
- Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
- Deegtemperatuur: ca. 26°C.
- Afwegen: ca. 1600 tot 1900 gram (30 stuks).
- Voorrijs: ca. 10 minuten.
- Verdelen en opbollen.
- Bolletjesrijs: ca. 10 minuten.
- Opmaken als petit pains en op bakplaten (goten) leggen.
- Narijs: ca. 100-120 minuten.
- Voor het bakken insnijden zoals gewenst.
- Bakken: ca. 18 minuten bij 225°C met stoom.