Tex-Mex Petit Pains

Tex-Mex Petit Pains op basis van Tijgerpap Licht, Creations Maize en Sonplus Krokant Extra
Stuks 280 stuks

Ingrediëntenlijst

Tijgerpap Tex-Mex:

  • 1500 g – 150% Water ca. (ca. 32°C.)
  • 1000 g – 100% TIJGERPAPMIX LICHT
  • 150 g – 15% Tomatenpuree
  • 10 g – 10% Tex-Mex kruiden

Deeg:

Recept werkwijze

Voorbereiding:

  • Maak Tex-Mex Tijgerpap aan, minimaal 30 minuten voor gebruik.
  •  Meng alle ingrediënten tot een glad beslag.
  • Voor gebruik nog even doorroeren en iets meer water toevoegen indien gewenst.
  • Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
  • Deegtemperatuur ca. 26°C.
  • Weeg deegstukken af van ca. 1800g en opbollen (30 stuks; ca. 60g per stuk).
  • Bolrijs ca. 10 minuten.
  • Verdelen, opbollen en tot puntje vormen.
  • De puntjes op bakplaten leggen en Tex-Mex Tijgerpap aanbrengen.
  • Narijs ca. 60 minuten.
  • Bakken ca. 20 minuten bij 220°C met stoom.

Delen