Zomerbrioche

Zomerbrioche op basis van Sonnet Brioche 30%, Credi Sloffenmix en Credi Crème Authentique
Stuks 90 stuks

Ingrediëntenlijst

Brioche:

Gele room vulling:

Roodfruit vulling:

  • 4500 g – 45% Roodfruit

Boterkruimels:

Recept werkwijze

Boterkruimels:

  • Maak boterkruimels. Meng de Credi Sloffenmix met de Credi Crème Authentique en voeg de boter toe. Draai langzaam met de garde tot er mooie fijne kruimels ontstaan.

Brioche:

  • Kneed alle ingrediënten tot een soepel en goed afgekneed deeg.
  • Weeg deegstukken af van 175 gram en bol deze op.
  • Bolrijs ca. 10 minuten.
  • Leg de deegstukken in taartpannetjes en druk deze uit en zet ze in de narijs.
  • Druk na ca. 20 minuten de deegstukken nogmaals uit.
  • Spuit na ca. 40 minuten in het midden 80 gram gele room als doppen op/in de deegstukken.
  • Geef nog ca. 10 minuten narijs.
  • Verdeel net voor het bakken ca. 50 gram rood fruit vulling over de deegstukken en vervolgens nog ca. 50 gram boterkruimels.
  • Bakken ca. 35 minuten op 200°C.

Delen