Chimichurri Breekbrood

Chimichurri Breekbrood op basis van VAMO Toppertje Mix en QS Croustillant
Stuks 4 20 x 60 cm.

Ingrediëntenlijst

Deeg:

  • 2250 g – 75% Bloem
  • 750 g – 25% VAMO TOPPERTJE MIX
  • 120 g – 4% Gist
  • 90 g – 3% QS CROUSTILLANT
  • 45 g – 1,5% Zout
  • 30 g – 1% Chimichurri kruiden
  • 15 g – 0,5% Komijn
  • 1800 g – 60% Water ca.

Oliemengsel (voldoende voor 4 bakken van 20 x 60 cm):

  • 200 g – 6,7% Olie
  • 20 g – 0,67% Chimichurri kruiden

Afwerking:

  • 720 g – 24% Geroosterde Paprikastukjes
  • 420 g – 14% Geraspte Oude Kaas

Recept werkwijze

  • Kneed van alle ingrediënten een soepel en goed afgekneed deeg.
  • Maak het oliemengsel aan. Meng de kruiden in de olie.
  • Rol het deeg  uit op ca. 1 cm dikte en snij stroken/stukjes.
  • Doe de stroken/stukjes in de olie met Chimichurri kruiden.
  • Verdeel ca. 1300 gram over een plaatcake bak van 20 x 60 cm. Herhaal dit 3 keer.
  • Narijs ca. 70 minuten.
  • Net voor het bakken, iedere plaatcake bak bestrooien met 180 g geroosterde paprika stukjes en 100 g geraspte oude kaas.
  • Bakken ca. 25 minuten op 230°C.
  • Na afkoelen snijden in gewenste stukken.

Delen