Krokant TexMex Brood

Krokant TexMex Brood op basis van CreationS Maize, Sonplus Krokant Extra en Tijgerpapmix licht .

Ingrediëntenlijst

Deeg:

  • 7000 g – 70% Bloem
  • 3000 g – 30% CREATIONS MAIZE
  • 500 g – 5% Tomatenpuree
  • 300 g – 3% Sonplus Krokant Extra
  • 300 g – 3% Gist
  • 200 g – 2% TexMex kruiden
  • 170 g – 1,7% Zout
  • 5000 g – 50% Water ca.

TexMex tijgerpap:

  • 1000 g – 10% TIJGERPAPMIX INDUSTRIE
  • 150 g – 1,5% Tomatenpuree
  • 10 g – 0,1% TexMex kruiden

Recept werkwijze

Voorbereiden; TexMex tijgerpap:

  • Meng alle grondstoffen tot een glad beslag.
  • Watertemperatuur ca. 32°C.
  • Rusttijd ca. 30 minuten.
  • Voor gebruik nog even doorroeren en naar behoefte nog wat water toevoegen.

Deeg:

  • Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
  • Deegtemperatuur ca. 26°C.
  • Deegstukken afwegen van ca. 600 gram en oppunten.
  • Puntrijs ca. 20 minuten.
  • Opmaken als een lange punt en TexMex tijgerpap op brengen.
  • Narijs ca. 70 minuten.
  • Bakken ca. 25 minuten bij 220°C met stoom.

Delen