Gevulde Focaccia

Gevulde Focaccia op basis van SonPulse Italian
Stuks 35 stuks

Ingrediëntenlijst

Focaccia deeg:

  • 2000 g – 100% Bloem
  • 40 g – 2% Gist
  • 30 g – 1,5% Zout
  • 60 g – 3% Olijfolie
  • 1100 g – 55% Water ca.

Vulling:

  • 1040 g – 52% SonPulse Italian

Decoratie:

  • Mix van maïsdecoratie met zwarte en witte sesamzaadjes

Recept werkwijze

  • Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
  • Deegtemperatuur ca. 26°C.
  • Weeg deegstukken af van ca. 90 g (focaccia plaat 12 cm doorsnede) en bol deze op.
  • Druk de deegstukken in 2 stappen uit tot plakken en laat vervolgens ca. 60 minuten rijzen.
  • Narijs voor ongeveer 60 minuten.
  • Spuit net voor het bakken ca. 30 g SonPulse Italian in op iedere gerezen deegstuk.
  • Bakken: ca. 18 minuten op 180°C.

Delen