Koreaanse Snecken
Koreaanse Snecken op basis van SonPulse Korean
Ingrediëntenlijst
Getoerd Gerezen Deeg:
- 500 g Bloem
- 50 g Suiker
- 25 g Margarine
- 25 g Gist
- 8 g Zout
- 200 g Water ca.
- 250 g Toerboter/Margarine
Vulling:
- 440 g SonPulse Korean
- 30 g Water
Decoratie:
- Mix van witte en zwarte sesamzaadjes
Recept werkwijze
- Maak getoerd gerezen deeg.
- Slap de SonPulse Korean af met water.
- Rol het deeg uit op 25 cm breed en 1,5 mm dikte.
- Smeer de vulling uit over bijna de gehele plak, laat een smalle plakstrook over.
- Bevochtig de plakstrook licht met water en rol de plak op.
- Snecken snijden van 4 cm (ca. 50 g).
- Decoreer met witte en zwarte sesamzaadjes.
- Ca. 80 minuten narijs.
- Bakken: ca. 20 minuten op 175°C.
Tip: gebruik plantaardige margarine voor veganistische snacks