Koreaanse Snecken

Koreaanse Snecken op basis van SonPulse Korean

Ingrediëntenlijst

Getoerd Gerezen Deeg:

  • 500 g Bloem
  • 50 g Suiker
  • 25 g Margarine
  • 25 g Gist
  • 8 g Zout
  • 200 g Water ca.
  • 250 g Toerboter/Margarine

Vulling:

  • 440 g SonPulse Korean
  • 30 g Water

Decoratie:

  • Mix van witte en zwarte sesamzaadjes

Recept werkwijze

  • Maak getoerd gerezen deeg.
  • Slap de SonPulse Korean af met water.
  • Rol het deeg uit op 25 cm breed en 1,5 mm dikte.
  • Smeer de vulling uit over bijna de gehele plak, laat een smalle plakstrook over.
  • Bevochtig de plakstrook licht met water en rol de plak op.
  • Snecken snijden van 4 cm (ca. 50 g).
  • Decoreer met witte en zwarte sesamzaadjes.
  • Ca. 80 minuten narijs.
  • Bakken: ca. 20 minuten op 175°C.
Tip: gebruik plantaardige margarine voor veganistische snacks

Delen