Hazelnoot Koeken
Bekijk het recept voor Hazelnoot Koeken
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 2750 g - 100% CREDI HARDE WENER
- 330 g - 12% Basterdsuiker
- 165 g - 6% Bruine basterdsuiker
- 1250 g - 46,29% Boter
- 150 g - 5,54% Water ong.
Vulling
- 1250 g - 50% Hazelnootpasta
- 1250 g - 50% Fondant
Recept werkwijze
- Zet van alle ingrediënten een hardewenerdeeg.
- Bakken: ca. 14 minuten op 190°C.
- Afwegen: ca. 1600 gram (30 stuks).
- Verwarm de hazelnootpasta en fondant afzonderlijk van elkaar tot ca. 40°C en meng het daarna tot een homogene vulling
- Spuit op de onderkant van de helft van alle afgekoelde plakjes een dop vulling van ca. 45 gram. Druk de overgebleven plakjes op de andere kant van de vulling
- Afwerken: garneer chocolade streepjes op de koeken.