Skip to content
Select your country
Certificaten
Vacatures
Certificaten
Vacatures
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Search
Search
Search
Search
Home
»
Recepten
»
Wit busbrood (PROSON WIT PRESTIGE)
Wit busbrood (PROSON WIT PRESTIGE)
Bekijk het recept voor Wit busbrood (PROSON WIT PRESTIGE)
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
10000
g - 100%
Bloem
170
g - 1.7%
Zout
200
g - 2%
Gist
300
g - 3%
PROSON WIT PRESTIGE RSPO-SG
5500
g - 55%
Water ong.
Recept werkwijze
Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
Deegtemperatuur: ca. 27°C.
Afwegen: deegstukken van ca. 900 gram en opbollen.
Voorrijs: ca. 40 minuten.
Opmaken als busbrood en in bakblikken leggen.
Narijs: ca. 70 minuten.
Bakken: ca. 30-35 minuten bij 235°C.
Afdrukken
Delen
Select your country
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Search
Search
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Certificaten
Vacatures
Certificaten
Vacatures