Korenpesto

Bekijk het recept voor Korenpesto

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 3750 g - 37.5% Volkorenmeel
  • 3750 g - 37.5% Bloem (eiwitrijk)
  • 2500 g - 25% VITASON KORENMOUT (25%)
  • 200 g - 2% Gist
  • 200 g - 2% Pesto
  • 6500 g - 65% Water ong.

Recept werkwijze

  • Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
  • Deegtemperatuur: ca. 26°C.
  • Afwegen: deegstukken van ca. 475 gram en opbollen.
  • Voorrijs: ca. 50 minuten.
  • Opmaken als stokbrood (met de stokbroodmachine). Knoop in de strengel vormen en op zijn kop in een met roggebloem bestrooid Oberlander mandje leggen.
  • Narijs: ca. 75 minuten. Na ca. 60 minuten de mandjes omdraaien op met rijstemeel geprepareerde inschietapparaten en terug plaatsen in de rijskast.
  • Bakken: ca. 30 minuten bij 240°C met stoom.

Extra informatie

Grondstof indicatiekostprijs: 0,42 / st.

Delen