Zacht Kleinbrood (Crème De Luxe)
Bekijk het recept voor Zacht Kleinbrood
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 10000 g - 100% Bloem
- 1500 g - 15% CREME / PATES DE LUXE RSPO-SG
- 500 g - 5% Gist
- 170 g - 1.7% Zout
- 5100 g - 51% Water ong.
Recept werkwijze
- Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
- Deegtemperatuur: ca. 27°C.
- Afwegen: ca. 1700 gram (30 stuks).
- Voorrijs: ca. 15 minuten.
- Verdelen en opbollen.
- Bolletjesrijs: ca. 10 minuten.
- Opmaken: Vorm puntjes (pistolets) van de bolletjes en zet deze op bakplaten.
- Narijs: ca. 80 minuten.
- Eventueel voor het bakken afspuiten met ei
- Bakken: ca. 9 minuten bij 260-270°C.