Licht Meergranen Vloerbrood

Bekijk het recept voor Licht Meergranen Vloerbrood

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Decoratiemix

  • 250 g - 2.5% Maïsgries
  • 250 g - 2.5% Sesamzaad

Recept werkwijze

  • Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
  • Deegtemperatuur: ca. 26°C.
  • Afwegen: deegstukken van ca. 450 gram en opbollen.
  • Voorrijs: ca. 40 minuten.
  • Opmaken als vloerbrood. Decoreer met een mengsel van maïsgries en sesamzaad (50:50). Leg de deegstukken op met rijstemeel geprepareerde inschietapparaten of bakplaten.
  • Narijs: ca. 65 minuten.
  • Bakken: ca. 35 minuten bij 210°C met stoom.
  • eventueel voor het bakken insnijden zoals gewenst.

Delen