Luxe Boterbollen
Bekijk het recept voor Luxe Boterbollen
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 1500 g - 15% ProSon Luxe Au Beurre
- 10000 g - 100% Bloem
- 170 g - 1.7% Zout
- 800 g - 8% Gist
- 1200 g - 12% Suiker
- 1000 g - 10% Heelei
- 4500 g - 45% Water ong.
Recept werkwijze
- Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
- Deegtemperatuur: ca. 27°C.
- Afwegen: deegstukken van ca. 1700 gram voor 30 stuks
- Voorrijs: Ong. 10 minuten en verdelen/opbollen en op de plaat zetten.
- Narijs: Ong. 70 minuten, hierna eventueel afspuiten met ei.
- Bakken: Ong. 9 minuten bij 260-270°C.