Creamy Twirls Vanilla
Bekijk het recept voor Creamy Twirls Vanilla
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- Beslag 1
- 5000 g - 100% CREDI CAKE CHOCO EXTRA DARK
- 1750 g - 35% Eieren
- 1500 g - 30% Olie
- 1125 g - 22.5% Water ong.
- Beslag 2
- 5000 g - 100% CREDI CR CAKE VANILLA RSPO-SG
- 1750 g - 35% Eieren
- 1500 g - 30% Olie
- 900 g - 18% Water ong.
Recept werkwijze
- Meng alle grondstoffen van beslag 1 tot een glad en soepel beslag. Ong. 2 minuten in de eerste versnelling en vervolgens ong. 3 minuten in de tweede versnelling
- Verwerken: Strijk het beslag uit op bakplaten met bakpapier tot een dikte van ong. 5 mm
- Invriezen: Direct na de verwerking van beslag 1 alle platen invriezen.
- Meng alle grondstoffen van beslag 2 tot een glad en soepel beslag. Ong. 2 minuten in de eerste versnelling en vervolgens ong. 3 minuten in de tweede versnelling.
- Verwerken: Strijk het beslag uit op bakplaten met bakpapier tot een dikte van ong. 5 mm
- Invriezen: Direct na de verwerking van beslag 2 alle platen invriezen voor ong. 30 minuten
- Ontdooien: direct vanuit de vriezer beslag 1, met de beslagzijde onder, bovenop beslag 2 leggen. Bovenste bakpapier niet verwijderen. Laat het geheel ong. 20 minuten in de bakkerij op temperatuur komen
- Bakken: ong. 10 minuten bij een temperatuur van 230℃
- Modelleren: Na het bakken het beslag op de werkbank schuiven en ong. 30 seconden laten liggen. Bovenste bakpapier verwijderen en direct oprollen tot een mooie pil. Het onderste bakpapier niet verwijderen. Hierin de rol laten afkoelen. Wanneer de rol voldoende is afgekoeld kan de cake gesneden worden in plakken van ong. 2 cm