Cranberry broodjes
Lekkere broodjes voor bij een verwen ontbijt of brunch. Bak deze Cranberry broodjes met PROSON LUXE AU BEURRE RSPO-SG.
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 10000 g - 100% Bloem
- 500-1000 g - 5-10% Suiker
- 700 g - 7% Gist
- 170 g - 1.7% Zout
- 1000 - 1500 g - 10-15% PROSON LUXE AU BEURRE RSPO-SG
- 4800 g - 48% Water ong.
Vulling
- 4000 g - 40% Cranberry's
Recept werkwijze
- Kneed van alle ingrediënten een glad en soepel deeg
- Deegtemperatuur: Ong. 26°C
- Meng de cranberry's er voorzichtig onder
- Afwegen: ong. 1600 gram voor 30 stuks
- Bolrijs: ong. 10 minuten
- Verdelen en opbollen. Leg op gesmeerde bakplaten
- Narijs: ong. 80 minuten. Rijskast 30°C en 80% vocht.
- Voor het bakken spuiten met ei.
Bakken: ong. 8 minuten bakken op 250°C