Cranberry broodjes

Lekkere broodjes voor bij een verwen ontbijt of brunch. Bak deze Cranberry broodjes met PROSON LUXE AU BEURRE RSPO-SG.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g - 100% Bloem
  • 500-1000 g - 5-10% Suiker
  • 700 g - 7% Gist
  • 170 g - 1.7% Zout
  • 1000 - 1500 g - 10-15% PROSON LUXE AU BEURRE RSPO-SG
  • 4800 g - 48% Water ong.

Vulling

  • 4000 g - 40% Cranberry's

Recept werkwijze

  • Kneed van alle ingrediënten een glad en soepel deeg
  • Deegtemperatuur: Ong. 26°C
  • Meng de cranberry's er voorzichtig onder
  • Afwegen: ong. 1600 gram voor 30 stuks
  • Bolrijs: ong. 10 minuten
  • Verdelen en opbollen. Leg op gesmeerde bakplaten
  • Narijs: ong. 80 minuten. Rijskast 30°C en 80% vocht.
  • Voor het bakken spuiten met ei.
    Bakken: ong. 8 minuten bakken op 250°C

Extra informatie

Cakebeslag van Sonnique Cream Cake is ontwikkeld om verschillende vullingen te kunnen dragen

Delen