Bakker-Allard3-1024x640-1

Creamy Brownies

Bekijk het recept voor Creamy Brownies

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 2500 g - 100% CREDI CAKE CHOCO EXTRA DARK
  • 875 g - 35% Eieren
  • 750 g - 30% Olie
  • 560 g - 22.5% Water ong.

Vulling;

  • 750 Chocolade drups (melk of puur)

Recept werkwijze

  • Meng alle grondstoffen tot een glad en soepel beslag. Ong. 2 minuten in de eerste versnelling en vervolgens ong. 3 minuten in de tweede versnelling. Meng de chocoladedrups door het beslag tot een goede verdeling is ontstaan
  • Afwegen: ong. 2500 gram in een aluminium bakvorm van 60 x 20 x 5 cm (recept is voor twee platen)
  • Bakken: ong. 55-60 minuten bij 180℃
  • Afwerken: na afkoelen snijden in gewenste grootte en eventueel presenteren in caisses

Extra informatie

Cakebeslag van Sonnique Cream Cake is ontwikkeld om verschillende vullingen te kunnen dragen

Delen