Chocolade Biscuit
Chocolade biscuit is zeer geschikt om allerlei vullingen te dragen en vormt de basis van een geweldig assortiment cake en banket. Van traditionele cake tot luxe banket met een lekkere chocolade smaak. Chocolade biscuit wordt gemaakt met Sonnique Super Biscuit.
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 10000 g - 100% CREDI KAPSEL/BISCUIT
- 8000 g - 80% Eieren
- 1000 g - 10% Water ong.
- 750 g - 7,5% Cacaopoeder
Recept werkwijze
- Weeg alle grondstoffen af en doe deze in een mengkom. Voeg eerst de vloeistoffen toe
- Opkloppen: meng alle grondstoffen, eerst 1 minuut in eerste versnelling dan 8 minuten in hoge versnelling. Vul de ingesmeerde vormen met het beslag
- Bakken: ong. 18 tot 20 minuten op 190°C-210°C
- Laat afkoelen en werk verder af volgens eigen creatieve ideeën