Sandwiches (PROSON LUXE AU BEURRE)

Bekijk het recept voor Sandwiches (PROSON LUXE AU BEURRE)

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g - 100% Bloem (eiwitrijk)
  • 170 g - 1.7% Zout
  • 600 g - 6% Gist
  • 500 g - 5% Suiker
  • 1500 g - 15% PROSON LUXE AU BEURRE RSPO-SG
  • 5400 g - 54% Water ong.

Recept werkwijze

  • Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
  • Deegtemperatuur: ong. 27℃
  • Afwegen: ong. 1700 gram voor 30 stuks
  • Bolrijs: ong. 10 minuten
  • Verdelen en opbollen
  • Bolrijs: Ong. 5 minuten
  • Modelleren tot puntjes
  • eventueel afspuiten met ei
  • Bakken: ong. 9 minuten bij 260-270℃
  • Narijs: ong. 70 minuten

Delen