Sandwiches (PROSON LUXE AU BEURRE)
Bekijk het recept voor Sandwiches (PROSON LUXE AU BEURRE)
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 10000 g - 100% Bloem (eiwitrijk)
- 170 g - 1.7% Zout
- 600 g - 6% Gist
- 500 g - 5% Suiker
- 1500 g - 15% PROSON LUXE AU BEURRE RSPO-SG
- 5400 g - 54% Water ong.
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
- Deegtemperatuur: ong. 27℃
- Afwegen: ong. 1700 gram voor 30 stuks
- Bolrijs: ong. 10 minuten
- Verdelen en opbollen
- Bolrijs: Ong. 5 minuten
- Modelleren tot puntjes
- eventueel afspuiten met ei
- Bakken: ong. 9 minuten bij 260-270℃
- Narijs: ong. 70 minuten