Sandwiches (CREME DE LUXE)

Lekkere sandwiches met een warme korstkleur, roomkleurige kruim en een heerlijke botersmaak. Ook hebben uw sandwiches een uitstekende malsheid en korte afbeet. U maakt deze sandwiches met Crème de Luxe.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g - 100% Bloem
  • 1500 g - 15% CREME / PATES DE LUXE RSPO-SG
  • 1000 g - 10% Suiker
  • 600 g - 6% Gist
  • 170 g - 1.7% Zout
  • 4800 g - 48% Water ong.

Recept werkwijze

  • Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
  • Deegtemperatuur: ong. 26℃
  • Afwegen: Deegstukken van 1500 gram afwegen en opbollen
  • Bolrijs: ong. 20 minuten
  • Deegstukken verdelen en 5 tot 10 minuten laten rusten
  • Vormen:Deegstukken langwerpig maken en op bakplaten leggen
  • Narijs: ong. 90 minuten op 30° en 80% vocht
  • Decoreren: Voor het bakken afspuiten met ei
  • Bakken: ong. 9 minuten op 260℃

Delen