Focaccia (CREATIONS MEDITERRANEAN)
Bekijk het recept voor Focaccia
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 2100 g - 70% Bloem
- 900 g - 30% CREATIONS MEDITERRANEAN
- 51 g - 1.7% Zout
- 120 g - 2% Gist
- 120 g - 2% PROSON KROKANT MALT RSPO-SG
- 1500 g - 50% Water ong.
Decoratie
- Grof zout
- Tomaat
- Mozzarella
- Italiaanse kruiden
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
- Deegtemperatuur: 26℃
- Deegrust: Het deeg 30 minuten laten rusten
- Het deeg uitrollen op een dikte van ong. 10 mm en de gewenste vorm uitsnijden
- Narijs: ong. 70 minuten bij 30℃ en 85% vocht
- mozzarella en italiaanse kruiden
- Bakken: ong. 20 minuten bij 220 - 230℃
- Decoreren: Voor het bakken met olijfolie besprenkelen en met grof zout bestrooien
- decoreren met tomaat