Pompoenbroodjes Picanto
Bekijk het recept voor Pompoen Picanto
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 5000 g - 50 % Bloem
- 5000 g - 50 % VITASON POMPOEN (50%)
- 400 g - 4 % Gist
- 200 g - 2 % SONPLUS KROKANT SUPER
- 5500 g - 55 % Water ong.
Vulling
- 1000 g - 10% Paprikareepjes
- 1000 g - 10% Uienblokjes
Recept werkwijze
- Draai van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg, de vulling direct meedraaien door het deeg.
- Deegtemperatuur: ong. 26℃.
- Afwegen: ong. 1800 gram en opbollen.
- Bolrijs: ong. 10 minuten.
- Verdelen: Alleen verdelen.
- Decoreren naar wens.
- Narijs: ong. 65 minuten.
- Bakken: ong. 15 minuten bakken bij 240℃ met stoom.