Sandwiches (CREME / PATES DE LUXE RSPO-SG)

Bekijk het recept voor Sandwiches (CREME DE LUXE)

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g - 100% Bloem (eiwitrijk)
  • 170 g - 1.7% Zout
  • 700 g - 7% Gist
  • 1500 g - 15% CREME / PATES DE LUXE RSPO-SG
  • 500-1000 g - 5-10% Kristalsuiker
  • 4800 g - 48% Water

Recept werkwijze

  • Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
  • Deegtemperatuur: ong. 26℃
  • Afwegen: ong. 1600 gram voor 30 stuks
  • Bolrijs: ong. 10 minuten
  • Verdelen met verdeelopboller en puntjes vormen
  • Narijs: ong. 80 minuten
  • Aan het einde van de narijs broodjes bespuiten met ei
  • Bakken: ong. 8 minuten bij 250℃

Delen