Mais Busbrood met Proson Supersoft Artisanaal
Dit is een recept voor Mais Busbrood met Proson Supersoft Artisanaal en CreationS Maize.
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 7500 g - 75% Bloem
- 2500 g - 25% CreationS Maize
- 300 g - 3% PROSON SUPERSOFT ARTISANAAL
- 200 g - 2% Gist
- 170 g - 1.7% Zout
- 5400 g - 54% Water ong.
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een soepel en glad deeg.
- Deegtemperatuur: ong. 26°C.
- Afwegen: ong. 900 gram.
- Bolrijs: ong. 25 minuten.
- Langmaken voor busbrood en decoreren met mais- of tarwegries.
- Narijs: ong. 70 minuten bij 30°C en 85% vocht.
- Bakken: ong. 45 minuten bij 250°- 210°C.