Skip to content
Select your country
Certificaten
Vacatures
Certificaten
Vacatures
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Search
Search
Search
Search
Home
»
Recepten
»
Baguettes
Baguettes
Bekijk het recept voor Baguettes met QS Croustillant.
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
10000
g - 100%
Bloem
170
g - 1.7%
Zout
300
g - 3%
Gist
300
g - 3%
QS Croustillant
5800
g - 58%
Water
Recept werkwijze
Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
Deegtemperatuur: ong. 27ºC
Afwegen: ong. 300 g
Bolrijs/puntrijs: ong. 15 min
Opmaken als stokbrood
Narijs: ong. 60 min
Vlak voor het bakken insnijden
Bakken: ong. 25 minuten op 230ºC met stoom
Afdrukken
Delen
Select your country
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Search
Search
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Certificaten
Vacatures
Certificaten
Vacatures