Pistolets
Bekijk de ingrediënten en de werkwijze van dit recept voor Pistolets met QS CROUSTILLANT en SONEXTRA SHORTENING CL RSPO-SG.
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 10000 g - 100% Bloem
- 170 g - 1.7% Zout
- 400 g - 4% Gist
- 300 g - 3% QS Croustillant
- 100 g - 1% Sonextra Shortening Label
- 5700 g - 57% Water ong.
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
- Deegtemperatuur: ong. 27°C
- Afwegen: Ong. 1600 gram voor 30 stuks
- Bolrijs: Ong. 15 minuten en verdelen/opbollen, laat de bolletjes hierna ongeveer vijf minuten loskomen
- Deegstukjes op tapijt leggen, kappen en omdraaien
- Narijs: ong. 60 minuten en terug omdraaien
- Bakken: ong. 18 minuten bij ong. 240°C, met stoom