Allison Wit
Bekijk het recept voor Allison Wit
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 10000 g - 100% Bloem (eiwitrijk)
- 1000 g - 10% SONGRAN MALTED
- 300 g - 3% PROSON WIT PRESTIGE RSPO-SG
- 200 g - 2% Gist
- 150 g - 1.5% Zout
- 7500 g - 75% Water ca.
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg. Begin met 60% water en was de overige 15% na ong. 3/4 van de kneding bij
- Deegtemperatuur: ong. 27℃
- Bulkrijs: ong. 60 minuten
- Afwegen: ong. 940 gram
- De afgewogen deegstukken opmaken op een met water nat gemaakte werkbank. Opmaken als busbrood en in bakblikken leggen. Let op dat u de deegstukken niet te strak opmaakt
- Narijs: ong. 60 minuten
- Insnijden: Net voor het bakken één keer over de lengte van de broden lichtinsnijden.
- Bakken: ong. 55 minuten bakken op 230℃