Biscuit Mascarpone
Verras uw klanten met overheerlijke Biscuit Mascarpone op basis van CREDI KAPSEL/BISCUIT. Een ware smaaksensatie voor in het najaar.
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 10000 g - 100% CREDI KAPSEL/BISCUIT
- 8000 g - 80% Eieren
- 1000 g - 10% Water ong.
Mascarponevulling
- 1000 g - 10% Mascarpone
- 2000 g - 20% Slagroom
Fruitvulling
- 2000 g - 20% Exotisch fruit
Afwerking
- 5000 g - 50% Slagroom
- 1000 g - 10% Grote chocolade schilfers
- 1000 g - 100% Exotisch fruit
Recept werkwijze
- Klop het CREDI KAPSEL/BISCUIT beslag op
- Vul de gesmeerde biscuit vormen, licht minder dan de vorm
- Bakken: ong. 18-20 minuten op 180℃
- Voorbereiden - Snijd het exotische fruit in stukjes en klop de slagroom met de mascarpone op
- Als de biscuits voldoende zijn afgekoeld, snijd deze dan één maal door en vul ze met een laagje Mascarpone-slagroom vulling en een laagje exotisch fruit
- Maskeer de biscuits met slagroom. Zet grote chocolade schilfers rondom en spuit af met slagroom