Skip to content
Select your country
Certificaten
Vacatures
Certificaten
Vacatures
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Search
Search
Search
Search
Home
»
Recepten
»
Boterbroodjes
Boterbroodjes
Bekijk het recept voor Boterbroodjes
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
10000
g - 100%
Bloem
170
g - 1.7%
Zout*
500
g - 5%
Gist
1500
g - 15%
PROSON LUXE AU BEURRE RSPO-SG
5500
g - 55%
Water ong.
Recept werkwijze
Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg.
Deegtemperatuur: ong. 27℃.
Afwegen: ong. 1700 gram voor 30 stuks.
Bolrijs: ong. 15 minuten en verdelen/opbollen. Zet de bolletjes op de bakplaat.
Narijs: ong. 75 minuten.
Bakken: ong. 9 minuten bij 260-270℃.
Afdrukken
Delen
Select your country
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Search
Search
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Certificaten
Vacatures
Certificaten
Vacatures